TERVEZÉS

Acél-, rozsdamentes acél- és alumínium szerkezeteket tervezünk, egyedi igények alapján is.

Tevékenységünk részét képezik teherhordó- és tartószerkezetek, speciális ipari- és sporteszközök, gépek megtervezése és gyártása is.

A statikus tervezési folyamat során realisztikus látványtervek készülnek, akár 3D-ben, hogy Ön még a kivitelezés előtt meg tudja tekinteni a rendelt terméket.

 

GYÁRTÁS

Magasan képzett és rutinos gyártó csapatunk, valamint korszerű, minden elvárásnak megfelelő technikai hátterünk a garancia a megszokott és elvárt SF-Metál minőségre.

Több évtizedes tapasztalattal, valamint korszerű, nagy teljesítményű gépparkkal felkészülten várjuk – akár alvállalkozóként is – megkeresését.

Kis-, közepes- és nagy darabszámú gyártással egyaránt foglalkozunk.

A tenyérben is elférő alkatrészektől kezdve a több négyzetméter alapterületű betonsablonokon át, egészen a komplett épületszerkezetek előállításában is évtizedes gyakorlattal rendelkezünk.

 

KIVITELEZÉS

A legyártott fémszerkezeteket munkacsapataink az ország egész területén telepítik és/vagy helyszíni szerelik.

Könnyűfém szerkezetek, kerítések, kapuk, rácsok, épületek és csarnokok fémszerkezeteinek  kivitelezését egyedi megrendelői igények figyelembevételével is vállaljuk.

A gyártási technológia területén belül meglévő évtizedes szakmai tapasztalatunk és precizitásunk, valamint korszerű eszközparkunk biztosítja a minőségi és kiviteli garanciát, melyet a fémipari munkák kivitelezése megkövetel.

GALÉRIA